Verkochte woningen

Hieronder een overzicht van alle woningen waar u te laat voor bent

Helaas, u bent te laat.
Greate Buorren 65, 9263PL te Garyp
Helaas, u bent te laat voor dit authentieke woonhuis met riante tuin en bedrijfsloods in het hart van Garyp, maar niet getreurd. Kom erachter wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op en we maken een afspraak. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en kosteloos.

€ 0,- k.k. Lees meer »

Helaas, u bent te laat.
Fedde Schurerwei 19, 8915DL te Leeuwarden
Deze royale gezinswoning met 7 kamers, riante zolder, stenen berging en tuin op het westen, gelegen aan een plantsoen in een fijne en kindvriendelijke woonomgeving in de gewilde westkant van onze Friese Hoofdstad is verkocht onder voorbehoud. Het ging zo snel dat hij Funda niet eens heeft gehaald. Binnen 4 dagen hebben we een prachtige win/win situatie weten te creëren. Ben jij / Zijn jullie nu ook op zoek naar zo'n fijne woning of heb je zelf een prima plekje maar wil je doorstromen en weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Bel Hart op 06-20097736 en maak een afspraak. We komen gewoon bij je thuis en gaan met je in gesprek. Uiteraard is dat geheel vrijblijvend.

€ 0,- k.k. Lees meer »

Helaas, u bent te laat.
Dyksterbuorren 3, 9036MR te Menaldum
Helaas, u bent te laat voor dit multifunctionele pand met bovenwoning uit ca. 1900 in het hart van Menaam, maar niet getreurd. Kom erachter wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op en we maken een afspraak. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en kosteloos.

€ 0,- k.k. Lees meer »