Woningaanbod

Hieronder een overzicht van alle woningen die Makelaardij Hart de Vries u kan aanbieden

Helaas, u bent te laat.
Greate Buorren 65, 9263PL te Garyp
Helaas, u bent te laat voor dit authentieke woonhuis met riante tuin en bedrijfsloods in het hart van Garyp, maar niet getreurd. Kom erachter wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op en we maken een afspraak. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en kosteloos.

€ 0,- k.k. Lees meer »

Avondsterweg 7-9, 8938AK te Leeuwarden
Onroerende zaak van circa 17.154m2 volle eigendom met watersportbedrijf, gelegen aan de Avondsterweg 7 en 9. Het totaal omvat “Jachthaven De Hemrik” met kraan, woonark in afbouw, een drijvende heistelling, een woonhuis met tuin, een loods en een havenkantoor met werkplaats en bovenwoning. Het bedrijf wordt momenteel geëxploiteerd met 133 ligplaatsen en is geschikt voor boten met een lengte tot 20 meter en een diepgang van 1.55 meter. De ligging is in de Friese hoofdstad Leeuwarden, aan de rand van industrieterrein de Hemrik en eenvoudig bereikbaar middels auto en boot.

€ 1.850.000,- k.k. Lees meer »

Dennenstraat 82, 8924CM te Leeuwarden
Hier vind je de volledige foto presentatie van deze sfeervolle eindwoning met aangebouwde stenen bijkeuken, 3 slaapkamers en hobby/werkkamer; een fraai gemoderniseerde badkamer, toilet en keuken; voor- en achterplaats met eigen achterom, voorzien van houten bergingen en een tuinhuis. De woning is recentelijk buitenom geschilderd, voorzien van een nieuwe 8 groeps meterkast en gelegen aan de Dennenstraat 82 te Leeuwarden in de wijk Schieringen. Heb je vragen of wil je een bezichtiging? Mail of Whatsapp je contactgegevens of bel 06-20097736.

Bieden vanaf: € 187.500,- k.k. Lees meer »

Helaas, u bent te laat.
Fedde Schurerwei 19, 8915DL te Leeuwarden
Deze royale gezinswoning met 7 kamers, riante zolder, stenen berging en tuin op het westen, gelegen aan een plantsoen in een fijne en kindvriendelijke woonomgeving in de gewilde westkant van onze Friese Hoofdstad is verkocht onder voorbehoud. Het ging zo snel dat hij Funda niet eens heeft gehaald. Binnen 4 dagen hebben we een prachtige win/win situatie weten te creëren. Ben jij / Zijn jullie nu ook op zoek naar zo'n fijne woning of heb je zelf een prima plekje maar wil je doorstromen en weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Bel Hart op 06-20097736 en maak een afspraak. We komen gewoon bij je thuis en gaan met je in gesprek. Uiteraard is dat geheel vrijblijvend.

€ 0,- k.k. Lees meer »

Helaas, u bent te laat.
Dyksterbuorren 3, 9036MR te Menaldum
Helaas, u bent te laat voor dit multifunctionele pand met bovenwoning uit ca. 1900 in het hart van Menaam, maar niet getreurd. Kom erachter wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op en we maken een afspraak. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en kosteloos.

€ 0,- k.k. Lees meer »

Zuiderlaan 2, 8746NE te Schraard
In een pittoresk middeleeuws dorpje is aan open vaarwater deze bouwkavel van circa 510m2 eigen grond gelegen, met de A7 op nog geen 2km afstand. De bestemming is woondoeleinden en tuin, dus maak je plan, bouw je eigen huis en ervaar de rust van het dorp en je eigen stekkie aan het water. In het dorp en de omgeving is van alles te beleven. Geprikkeld? Lees snel verder of maak een afspraak.

Bieden vanaf: € 92.500,- k.k. Lees meer »